2006-06-18

Dagens färg...

... är röd! Efter (ännu) en heldag i solen har jag numera något som måste vara tidernas fulaste solbränna! Tänk top med rundad ringning och tshirt-ärmar och vilken bränna den ger. Tänk sedan till en halterneckknytning på bikiniöverdelen under samt en rund vit cirkel på halsen där jag hade mitt stora halsband - fy fasen så jag ser ut med andra ord! Rött är det också, hoppas det vill lägga sig och bli brunt snart.

Har spenderat tre dagar med föräldrarna ute i Stockholmsvimlet och det är skönt att komma hem om kvällarna - sängen är skön! Tempot är högt och jag njuter av att hitta på en massa kuligheter. Vi har gjort en hel del shopping, varit till IKEA (så klart) och idag blev det en tur till Fjäderholmarna följt av några timmars vandring i främst Gamla Stan. Sen blev det middag på restaurangen intill Ms och min bostad och nu är nog föräldrarna tillbaka på sitt hotell i stan och M och jag sitter och kollar på diverse foton. Jag är trött och imorgon ska jag försöka fixa några "to-do's", sen ansluter jag till turisterna framåt lunch eller så. Blir nog besök hos mammas morbror imorgon som det låter.

Här kommer ett par bilder från dagens strapatser.


Vy från Gamla Stan


Det var ett fasligt liv på klipporna på Fjäderholmarna där vi satte oss i solen. Vi delade klipporna med en massa fåglar med ungar. Denna individ var en av de allra största gaphalsarna där!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina bilder! Det låter som ni har det helmysigt. Hälsa föräldrarna! Kram!

Zarah sa...

Du är så superbra på att fota, stumpan! :D